Kite Beach og 27 Waterfalls

Dagen startet litt tregt etter en sein kveld i går. Men med egen leilighet har vi selv laget skikkelig god middag i går kveld og frokost i dag tidlig på Kite Beach

Leilighet Kite Beach
Middag i leiligheten på Kite Beach (Foto: Tarjei)

I dag gikk turen til 27 Waterfalls i Damajagua (https://goo.gl/maps/vcmJRecxyKQ2). Et virkelig paradis på jord. Med pakketur koster turen 90 dollar. Med egen bil kom vi helt til porten og betalte kun 8 dollar. Har mao begynt å spare inn igjen leiebilen. 400 dollar (3 300 kr) bare der.

27 Waterfalls hopp
Hopp: en av flere vannkulper og vannfall (Foto: Tarjei)
27 Waterfalls
Olav kaster seg utenfor vannfallet ved «27 Waterfalls» (Foto: Guiden)

På vegen hjem skulle vi ta en liten avstikker til Monkey Jungle. Så skiltet på veg til vannfallene. Dette ble Ida sin drøm igjennom dagen. Endelig skulle vi få se aper, selv i Dominikanske Republikk. Litt bom ble det, for vi havnet timesvis uti skauen. Overraskende nok skjulte det seg et ganske så velgjort sted, og vi fikk igjen for innsatsen 🙂

 

 

3 kommentarer til “Kite Beach og 27 Waterfalls”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *