Cabarete og Jarabacoa

Vi leide bil på fredag.  Endte opp med 35 % høyere pris enn på nettet, selv om «tax and fee» var inkludert. Makan! DOLLAR Car Rental mente ansvarsforsikring, road assistent, henteavgift, osv ikke var inkludert. Latterlig. Men vi stod der nå og bare måtte ta den. Så da ble det $470 i stede for $350. Skal minne meg på at Dollar skal få dårlig rating på alle nettsider jeg finner fremover. Det er nå sikkert. Men bilen er fin, så overlever dette.

Leiebil (Foto: Tarjei)

Kom i går, søndag, til Jarabacoa. Jeg, Olav og Harald skal rappelere ned fjell og fosser. Blir kult. Ida og Marianne er igjen i Cabarete og koser seg ved bassengkanten. Møter de igjen i morra, tirsdag.

Velero Beach Resort, Cabarete (Foto: Tarjei)

Dag 1: Her i Jarabacoa var det Carneval i går, og stor fest i gatene

Karneval (Foto: Tarjei)
Karneval i Jarabacoa (Foto: Tarjei)

Dag 2: Byen Jarabacoa er en fjellandsby og er utgangspunkt for mange aktiviteter. Så fjellrappelering ned fossefall har vært en av aktivitetene vi har gjort. For 50 dollar hadde jeg, Olav og Harald 2 instruktører/guider for oss selv, og inkludert frokost og lunsj. Knalltur. Men av alle steder å skade seg klarte jeg å gå skikkelig på trynet nede på fast grunn. Rimelig ubrukelig. Men gikk ellers helt eksemplarisk. Litt synd vi ikke kunne ha med kamera, for det var litt Indiana Jones takter over utflukten og naturen.

Foss og utsikt
Fossen Salto jimenoa 1 og utsikt fra Aroma de la Montaña, Jarabacoa (Foto: Tarjei)

4 kommentarer til “Cabarete og Jarabacoa”

  1. Ble dere slått på karneval? Hvis ikke var det ikke et ekte dominikansk karneval 😉
    Kos dere og hils det fantastiske landet!

    1. Vi prøvde å henge midt i mengden til langt på natt, men alle oppførte seg litt i overkant eksemplarisk. Er det mulig?! Skal hilse tilbake! 🙂

  2. Kjempefint at de har det så bra! Ser ut som sol og sommar. Og spennande opplevingar!
    Vi har det bra i gråveret , -5 grader og 5-8 cm snø.
    Ha det godt alle og hels !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *