Viñales

​Torsdag drar vi videre til Viñales. Og transporten ble selvfølgelig en amerikaner. Ikke cabriolet, men det vært kanskje like greit.

Det å praye en taxi er like greit å gjøre på gata. Å spørre en hotellresepsjon eller spørre de du leier hos fører ofte ikke til billigst pris. Men de du bor hos ifm Casa Particular gir nok noe bedre pris enn hotellene. Men vi gikk bare til parken, gikk forbi taxiene som stod der, og satte oss ned på en kafe rett ved siden av. Det var nok til at en, som kunne engelsk, kom bort og tilbød taxi. Vi forklarte hvor vi skulle, han sjekket, og kom med for høy pris. Vi sa vi ikke var ineressert, han kom tilbake med en bedre pris, men bilen han tilbød var for liten. Vi sa igjen at vi ikke var interessert. 10 min senere kom han tilbake, og tilbød oss den på bildet over, til en overkommelig pris på 75 CUC for transport en vei, og da hente oss dagen etter. Hørte andre hadde betalt 160 CUC t/r, og da samme dag. At vår sjåfør dro tilbake til Havanna, og kom å hentet oss en dag senere, til under samme pris, var vi fornøyd med.Selve Vinãles er godt utbygd, og det er sinnsykt mange Casa Partikular (overnattingssteder). Du kommer ALDRI noensinne til å komme til Vinãles, og ikke finne overnatting, selv om du ikke har bestilt på forhånd.

Vinãles
Overnatting på rekke og rad. Dette gjelder alle gater i Vinãles (Foto: Tarjei)

Fakta:

 • Bensin: 1,20 CUC (=10 kr)
 • Taxi til Viñales: 70-80 CUC en vei
 • Overnatting: 25 CUC pr rom (2 pers)
 • Hestetur for å besøke Tobakksfarmen, samt sjekke ut lokal kaffe- og spritproduksjon: 25 CUC / pers

Én kommentar til “Viñales”

 1. Hei!
  Likar å lese korleis de har det. No skalvi studere kartet og finne kvar det er .
  Her har snøen kome no. Ute er det ca 0 grader.
  Vi har det bra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *