Isla Saona

Isla Saona, Dominikanske Republikk 

Fra Cuba til Dominikanske Republikk på søndag. Og deretter direkte til Bayahibe, og videre til Nasjonalparken, og øya, Isla Saona. Selve stedet på øya het Manojuan. Makan til paradis skal du leite lenge etter. Kl 14 drar alle dagsturister heim, og igjen er vi og lokalbefolkningen. 3 netter her er sterkt å anbefale.

Isla Saona
On the beach, Isla Saona (Foto: Tarjei)
Telefonkiosk
Eneste forbindelsen til resten av verden, Isla Saona (Foto: Tarjei)

Isla Saona, nær Laguana Canto de la Playa + Olav og Harald t.h. i bildet (Foto: Tarjei)

Isla Saona
Manojuan, Isla Saona (Foto: Tarjei)

Første kvelden klarte Marianne tydligvis å sjarmere en fra Haiti i senk. Etterpå har mannen klatret i palmetopper for å ordne oss kokosnøtter, sutta på tærne til Marianna og fulgt oss døgnet rundt. I dag tidlig tok vi båten til land kl 6, og til vår overraskelse er han fremdeles med oss. Litt usikker på hvor dette kommer til å ende, men mye mulig han blir med til Norge.

Drar nå videre til Santo Domingo og overnatter der et par dager.

Over og ut fra Bayahibe/Isla Saona.

2 kommentarer til “Isla Saona, Dominikanske Republikk ”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *