Flic en Flac | Exploration Sous-Marine

Vi kom til Flic en Flac 15.nov. På tre dager har jeg rukket 4 dykk og Mona 2 (hvis i dag er 18.nov). Mona nådde hele 14 meter på dag nr to og var fornøyd med det. Jeg dro videre ned til 25 meter og så en kjempehummer inne en undersjøisk grotte. Utrolig artig. Pris for et dykk er ca 400 kr. Og for dykkersertifikat ca 2300 kr. Exploration Sous-Marine er både dyktige og rimelige. Anbefales!

Diving Mauritius (Foto: Tarjei)

Ellers koser vi oss også her.

Sunset, Villas Caroline, Flic en Flac (Foto: Tarjei)

Vi ser at Covid-19 henger litt i her også, slik som i Norge, og koronasertifikat og munnbind er obligatorisk. Flere utesteder og restauranter har måttet stenge fordi de ikke kan vise til at alle gjestene er vaksinert. Men stort sett merker vi ikke mye til det. Annet enn at vi må gå med munnbind overalt. Så lenge vi går. Derfor viktig å sette seg ned å slappe av relativt ofte 🙂 og sommer og sol er det nå uansett.

Flic en Flac Beach (Foto: Tarjei)

Om man skulle ta en kort oppsummering av Flic en Flac vil jeg si at stedet har perfekte korallrev for dykking, men vurder Trou-aux Biches for den gode opplevelsen for snorkling. Vi overnattet på Anelia Resort And Spa. Er usikker på om vi vil anbefale det stedet. Er litt uorganisert og lite chill. Villas Victoria virket mye bedre og bød på de gode vibbene. Og dykkerstedet Exploration Sous-Marine ligger også her (rett innenfor porten).

8 kommentarer til “Flic en Flac | Exploration Sous-Marine”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *