Florida Keys

Etter 2 + 1/2 dag i Key West var det slutt. Vemodig, men alle visste vi at dette ikke varte. Dyrt var det også. 1475 kr/natt for et lite hostel. Det er stivt. Litt billigere i Key Largo. Drift Hotel til 960 kr/natt, rett ved vannet, og tilnærmet privat brygge…rett og slett en litt annen verden.

Men på vegen dit var vi innom The Moornings Village, stedet fra Netflix-serien Bloodline. Bildene nedenfor taler for seg selv.

Men å få sett området var ikke enkelt når man ikke overnattet der. I resepsjonen var det lite hjelp å få. Så vi kjørte bare selv litt nedenfor, og parkerte så nærme beach’n som vi klarte. Mona fikk heldigvis ikke med seg skiltene som tydelig fortalte «No trespassing». Så da klarte jeg å lure ho med helt ned. Men det tok ikke lang tid før også ho var så varm i trøya at det å gå ut på brygga og legge seg i hengekøya føltes helt normalt. Men vi dro det ikke langt og kom oss bort derfra før noen skulle oppdage at vi var der….trodde vi. Men selvfølgelig, på veg opp igjen til bilen ble vi oppdaget av gartneren og renholderen…og de synes ikke dette var greit. De gav oss følelsen av å ha gjort et innbrudd. Egentlig fortjener de derfor ikke noe positiv omtale, men greit, de skal få for beliggenhet og ekstremt velholdt område. Det så aldeles nydelig ut. Så vil, selv om de oppfører seg noe dårlig mot forbikjørende, anbefalt en natt eller to her… hvis du tar deg råd.

Nest siste post i dag var John Pennekamp Coral Reef State Park for å dykke (snorkle). For 60 dollar (Litt i overkant mye) fikk vi en 2,5 timers tur ut til noen fantastiske korallrev 40 min båttur ut fra kysten.

Avsluttet ellers dagen i Flamingo Visitor Center, ca 1 time inn i Everglades…

…og fikk med oss noen alligator som lekesloss før vi måtte ta helt kvelden.

Nå kun to dager igjen. Tiden går fort ?.

Én kommentar til “Florida Keys”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *