Cartagena (1)

Ja, gutta på tur her nå erobret Cartagena City og stemplet inn på Media Luna Hostel. Er relativt stort Hostel med veldig sentral beliggenhet. Her har de takterrasse uten bord/stoler og et basseng (som det er plass til 2 personer). Badet deler vi med en to andre 6-mannsdoorms (rom) med kun noen tøystrimler hengende i døråpningen som tydeligvis skal fungere som dør mellom rommet og dusj/dass.

image
«Skilleveggen» mellom rommet og toalett/dusj, Media Luna Hostel, Cartagena (Foto: Tarjei)

 

I tillegg spiller naboen musikk på full guffe fra iPhonen sin i naborommet, og foreløpig minner musikken om den lokale musikken vi hørte på en taxitur i Jordan. Men dette har sin sjarm også. I hvert fall sier vi det inntil videre. Mulig en søvnløs natt kan endre mening 🙂

Når det gjelder inntrykket av Cartagena så langt virker det som en levende by, der de fleste henger ute i gatene og i parkene og nyter det livet her å by på, både lokale og turister. Fremdeles mye politi i gatene, men byen går for å være sikrere enn Bogotá, så litt mer bekymringsløst liv har nådd oss.

image

image

Nå er det leggetid.

God natt!

Én kommentar til “Cartagena (1)”

  1. Hei!
    De er vel 6 timar etter oss. No er kl 11.00 her 23.mars. Så då er vel kl 17.00 hos dykk. No skal vi legge oss etter ein fin dag, sol, tur i nærmiljøet og årsfest på Solhaug der det var fin song, musikk, taler osv.
    God natt!
    Helsing
    oss

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *