Tikal og Flores

Siste døgnet har vi vandret rundt ruinene på Tikal. Alle sier det skulle ta 3 dager… Men det gjør det ikke. Det er stort, men holder med en dag med solnedgang + en full dag. Du skal være rimelig sirup om du bruker mer tid enn det. Men det er ganske fantastisk og noe man ikke bør gå glipp av når man er på disse trakter

Hovedtemplene i Tikal (Foto: Tarjei)

Vi booket oss ikke inn på det første og beste, men fikk en guide derfra, Jungle Inn, og overnattet heller litt lenger ned i gata på Tikal Inn for ca 1000 kr for alle i en enkel bungalow. Og med denne guiden fikk vi heldigvis byttet soloppgangsbillett med en solnedgangsbillett, noe vi egentlig ikke skulle fått til. Det viste seg å være et sjakktrekk, og ruinene var ekstra kule på kvelden og natta. Vi hadde med en tysk hobbyfotograf som var veldig flink til å ta bilder, men det endte med at guiden vår ble helt i hundre og vi kom nesten aldri ut igjen fra parken. Håper vi i det minste får noen av bildene han tok.

Går utrolig tregt på nett her, så sliter med å laste opp bilder. Blir litt kort innlegg også pga det. Men er nå i Flores og nyter livet ved vannkanten.

Sunset i Flores (Foto: Tarjei)