Fanar Hotel + Salalah beach

Ikke helt fornøyd med utsikten fra rommet. Alt for mye palmer i veien. Hva skal vi gjøre med det? Hogge de ned? 🙂 Nei, vi koser oss virkelig. At Oman skulle levere til de grader er en liten overraskelse.

Men dette var ikke helt idyllen vi ble møtt med. Vi hadde bestilt rom med havutsikt og balkong på begge rom. Første natta fikk vi selvfølgelig da ett rom uten havutsikt og ett uten balkong. Bra leveret Fanar! (Not!). Men de la seg i selene og fikset biffen dagen etterpå. Etter å ha forsøkt å lure oss et par ganger først da, vel og merke. Men vi er fornøyd. Til og med Mona er fornøyd. Ikke hverdagskost ?

Utsikt fra rommet
Koko med kokos
Palmeskogen utenfor hotellet
Poolen
Stranda i Salalah sentrum
Bassenget og baren

6 kommentarer til “Fanar Hotel + Salalah beach”

  1. Ja, dette ser fint ut! Ikkje hogg palmene! Kanskje de kan kjøpe område ved å kjøpe palmer slik som på Zanzibar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *