Utrolig velkomst

Flyet landet litt før tiden. Veldi bra! Men det var før vi visste at vi skulle bli stående i over 2 timer i passkontrollen. «Welcome to The United States of America» stod det på store bannere. Takke meg til,…FOR en velkomst! Ei av vaktene klarte til og med å si at grunnen til den lange køen var at vi som kom med Norwegian kom for tidlig. 10 min før tidlig. Ja, det pleier å ende med 2 timer kø. Morsom. Så nesten 3 timer etter landing satte vi oss endelig i en Über og kom oss inn til The Copper Door B&B, Downtown Miami.

Über fra Fort Lauderdale til Miami

Men nå har vi sovet ut og klar for en fantastisk dag. Og med utsikten fra vinduet sier vi over og ut inntil videre ?

Utsikt fra soveromsvinduet (Foto: Tarjei)

2 kommentarer til “Utrolig velkomst”

  1. Køyrer de Toyota leigebil der borte? Isåfall – reknar eg med du synest det er betre å køyre Toyota enn å køyre Tesla Tarjei. ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *