Frankrike: loddrett ned til Cannes

Vi har siste døgnet kjørt det remmer og tøyler har holdt. En porche-fører kikket overraskende til side når Teslaen forsvant i fra i venstre fil. Vi er i dag i Cannes. Fant en billig leilighet midt i sentrum, og er av den grunn nesten usikre på hvor vi har kommet. Her er divaene, og store båter samlet på rad og rekke. 4 personer i slips står på siden av et 5 stjerners hotell og diskuterer. Ved siden av står en Ferrari, Mercedes og Porche.  Tydeligvis eier 3 av de hver sin. Men når den nye folkebilen Tesla passerer stopper alle opp og glaner. Ja, det er riktig, vi er i Cannes kun for å vise oss frem. De stirrer og stirre til bilen forsvinner rundt et gategjørne. Etterpå setter vi oss på en pub. Jeg har en sliten skjorts som kanskje bør kastes. De er skeptiske til å servere oss. Tror kanskje de ikke får pengene sine. De tre neste dagene blir spennende. Over og ut fra Cannes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *