Reise til «strandparadiset»

I går bestilte vi tur til det vi trodde skulle være områdets paradis, litt nord for Taganga, anbefalt av hostellet. Vi valgte en vanlig taxi, i stede for bussen, og stappet den med 5 voksne menn + sjåfør. Komfortabelt på en tur på 40 min en veg kan man si :-). Turen kostet COP$120 000 (Ca 400 kr) t/r.

image

image

Vi var ikke videre imponert når vi kom dit. Det blåste så vi ble fullstendig sandblåst mens vi satt der. Det var umulig å ete noe, for skulle man det var garantert halvparten bare sand. Fordelen var at du trengte ikke solkrem, for etter en liten stund var vi uansett dekket av sand 🙂 Enden på visa ble at vi måtte betale folk ved stranden for å helle vann rundt oss (det samme gjorde de andre på stranda) for å «holde» på sanda. Det funket! 🙂

image

image

2 kommentarer til “Reise til «strandparadiset»”

  1. Kjære Tarjei!
    Det var litt av ei oppleving skjønar vi. Her er sol i dag og nydeleg kvitt teppe ute. Gler oss til Bergit kjem heim i kveld. Tenkjer mykje på korleis de ha det . Fylgjer med så godt vi kan. I kveld er det fest på Tyri bedehus. Det brukar å vere bra der og fullt hus.
    Ha det godt alle!
    Helsing
    far og mor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *