Neste | Panama

Da er det bare kort tid til neste reise. Planen var i utgangspunktet Kamerun, men pga regnsesong ble reiseplanen endret til Panama. Så har vi Kamerun til gode til en senere anledning. Panama er vel ikke helt feil det heller 🙂

Foreløpig kort om flyturen med live link:

Inspirasjon til reisen:

Første reisemål blir 2 netter i Panama City, nærmere bestemt «gamlebyen» ved navn Casco Viejo (San Felipe), der vi overnatter på Selina Casco Viejo Hostel. Jeg og Olav vil møte Harald der som allerede har vært på reise i Costa Rica i 2 uker. Vi gleder oss, selv om det nok blir hardt å forlate de som er igjen hjemme. Hold dere oppdatert ved å titte innom siden en gang i ny og ned de neste to ukene.

Reisen starter på Hauketo stasjon (Foto: Tarjei)
Toget går 06:33 (Foto: Tarjei)

2 kommentarer til “Neste | Panama”

  1. Rigtig god rejse til jer og pas godt på hinanden.
    Er næsten klar til at køre mod færgen.
    Knus Hanne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *