Kanotur Rio Palomino river

Idag er siste hele dag i Colombia. Og den har vi utnyttet til det fulle! Fantastisk kano-/kajakktur nedover Rio Palomino River. Først ble vi kjørt et lite stykke med en gammel skranglekasse av en bil, der girkasse og klutch hadde nesten tatt kvelden.

2015.04.05_13.12_TSu_425
Gammel amerikaner som skulle kjøre oss oppover Rio Palomino River (Foto: Tarjei)

 

Ikke overraskende stoppet bilen nesten med en gang, og vi ble nødt til å gå i stede. Etter 1 time gåtur opp og ned noen fjellsider kom vi endelig frem. På vegen møtte vi en drøss med indianere, og rett før vi kom ned til elva krysset vi hjemmet til en stor indianerfamilie. Kult.

Pause på veg oppover Rio Palomino River (Foto: Tarjei)
Pause på veg oppover Rio Palomino River (Foto: Tarjei)

 

Sliten Harald etter kvelden før (Foto: Tarjei)
Sliten Harald etter kvelden før (Foto: Tarjei)

Selve kanoturen startet selvfølgelig med et velt i første stryket. Det var selvfølgelig Odd Erlend og Jostein som var klønete nok til det 🙂 Vi andre  var nære på vi også, men heldigvis klarte vi å holde oss flytende. Og godt var det, for i våre båter lå kameraer som ikke hadde overlevd en velt.

Padletur nedover Rio Palomino River (Foto: Tarjei)
Padletur nedover Rio Palomino River (Foto: Tarjei)

Turen kostert COP$60000 (180 kr) pr pers.

Nå slapper vi av på The Dreamer Hostel, uten penger. Nærmeste minibank er 2 mil unna. Om vi kommer oss hjem i morra blir derfor interessant.  Henning og Odd Erlend sitter bakpå to motorsykler nå, på leting etter Cajero Automatico. Et spennende prosjekt.

2 kommentarer til “Kanotur Rio Palomino river”

  1. Du får evt holde meg oppdatert om Henning kommer tilbake uten både mobil og penger 😉
    God tur heimatt! Regner med det er også andre reise-enker som er glade for at guttetur-dispensasjonen utløper denne uka 😉
    Aase

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *